11 oct. 2009

Sinucidere pe net, pentru o dragoste emo.

Aseara, butonam telecomanda in speranta sa gasesc ceva cat decat interesant la Tv. Si am gasit. Pe antena 1 era o stire interesanta: Un adolescent de 16 ani din Romania si o adolescenta din Serbia, adepti ai curentului emo -trebuie sa precizez- planuiau sa se sinucida simultan. Am ramas socata. Voiau sa se sinucida pentru ca "s-au indragostit" pe net, dar nu s-au vazut niciodata. Ce profund. Politistii i-au salvat: cei romani si cei sarbi. Oare asa zisii copii emo chiar nu gandesc? Raspunsul meu e nu.
Mai demult m-am documentat cat decat in privinta curentului emo si am descoperit ca vine de la emotional punk, ceea ce e total diferit de ceea ce cred adolescentii care nu au altceva mai bun de facut decat sa se victimizeze, sa se maltrateze si sa urasca lumea din jur. Ok, e o tara libera, puteti face cam ce vreti, dar totul are o limita, nu credeti?

7 comentarii:

 1. :O.....adolescentii astia chiar au nevoie de ajutor specializat fiindca au depasit limita cu mult,dar nimeni nu face nimic pentru asta.E vina lor ca au cazut in extrem dar sunt vinovati si apropiatii lor care minimizeaza problema considerand ca va trece de la sine:(

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa e. Ai dreptate. Dar cum ii putem ajuta, daca ei nici nu vor - sau cel putin asa cred - ?

  RăspundețiȘtergere
 3. nu stiu cat de multe lucruri poate face o persoana obisnuita pentru ei(in afara de a le fi alaturi)...

  RăspundețiȘtergere
 4. normal ca emmo este cea mai mare prostie....pacat ca tinerii ca sunt copii de '' bani gata '' nu se gandesc in ce sunt atrasi....
  pacat de ei !
  dar mai pacat pentru parinti familie si prieteni !
  salutari all !

  RăspundețiȘtergere
 5. Tu esti dela sincai cumva? Plecata de la scoala 8 ?!

  RăspundețiȘtergere
 6. Articol selectat spre publicare in Glasul Maramuresului, Pagina de tineret / Next Generation.
  Pentru a fi validat, e nevoie de acordul tau (in sectiunea comentarii la acest text, pe blogul tau).
  In caz de raspuns afirmativ, te rog sa specifici cum vei semna: numele real, un nume fictiv (ID), titlul blogului sau adresa blogului.
  PS: E posibil sa fie selectate si alte materiale de pe acest blog.

  RăspundețiȘtergere
 7. Sunt de acord. Ma voi semna: Moldovan Miruna

  RăspundețiȘtergere